disclaimer

De informatie die deze website verschaft is alleen geschikt voor algemene doeleinden. De informatie wordt ter beschikking gesteld door PCwinkels.be en, terwijl we ons uiterste best doen om deze informatie bij te werken en te corrigeren, kunnen we geen enkele waarborg geven over de correctheid van deze gegevens, en kunnen we ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor verkeerde informatie of de gevolgen daarvan. We kunnen niet garanderen dat deze gegevens steeds beschikbaar blijven.
Indien u op deze informatie steunt voor een bepaald doeleinde is dat volledig op uw eigen risico.

In geen enkel geval kunnen we verantwoordelijk zijn voor verlies of schade zonder beperking, direct of indirect, dat met deze website zou te maken hebben. Op deze website wordt naar andere websites gelinkt die niet onder de controle vallen van PCWinkels.be. We hebben geen controle over de natuur of inhoud van deze websites. Een link naar een website houdt niet in dat PCwinkels.be deze websites aanraadt of steunt op eender welke manier.
Er wordt moeite gedaan om deze website steeds optimaal beschikbaar te houden. Hoe dan ook zal PCwinkels.be niet kunnen verantwoordelijk gesteld worden indien deze website onbereikbaar wordt.

Informatie die u kan vinden op deze website kan incorrect zijn door de aard van de bronnen van deze websites. Inhoud die toegevoegd is door gebruikers van deze website kan op elke moment aangepast worden, of verwijderd worden door PCwinkels. Gebruikers kunnen geen aanspraak maken op inhoud of kunnen geen eisen stellen.
Het is niet mogelijk om de eigenaars van PCwinkels.be te bereiken, behalve de tools die op deze website beschikbaar zijn.

Met vriendelijke groeten, PCwinkels.be